Päätin sitten avata oman blogin. Rohkaistuneena siitä että keskustelupalstoilla kirjoituksiani kommentoidaan, haukutaan ja kehutaan keskivertoa aktiivisemmin ajattelin alkaa oksentaa näkemyksiäni maailman menosta blogin muodossa.

Aloitetaan politiikasta. Vaalit tulossa. Rukoilen Persujen puolesta joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Itse olen havainnut Helsingin katukuvan muuttuneen kahdessakymmenessä vuodessa totaalisesti. Vuonna 1990 saatoin kävellä lauantaipäivän Helsingin keskustassa näkemättä ainuttattakaan afroa, aasialaista tai Lähi-Idästä tulevaa henkilöä. Vuonna 2011 vietän lauantai päivän keskustassa ja näen satoja mamuja. Katukuvan muutos on ollut todella nopea. Vielä radikaalimpi muutos on tapahtunut Itä-Helsingissä. Käyn virka-aikana pikaisesti kirjakaupassa Itiksessä. Silmäni rekisteröivät vartin käynnin aikana yli sata afrikkalaista tai lähi-itäläistä.

Käytännössä silmänräpäyksessä historiallisessa perspektiivissä pääkaupunkimme demografinen rakenne on muuttumassa peruuttamattomasti. Ystäväni Helsingin synnytyslaitoksella ovat kertoneet mamuäitien määrän olevan valtavan synnyttäjissä. Hommaforumin mukaan jopa viides/neljäsosa ekaluokkalaisista vuonna 2020 on mamutaustaisia.

Sinänsä ongelmallisia vähemmistöjä eivät ole virolaiset, venäläiset, saksalaiset, ruotsalaiset, briti, jenkit jne. He eivät erotu katukuvassa ja heidän käsityksensä oikeasta ja väärästä ei erotu juurikaan kantasuomalaisten oikeasta väärästä.

Afrikan väestö on tuplaantunut viimeisen 25 vuoden aikana 250 miljoonasta 500 miljoonaan. Tämä 500 miljoonan oletetaan tuplaantuvan miljardiin seuraavan 25 vuoden sisään. Käytännössä tästä miljardista muutama sata miljoonaa suuntaa Eurooppaan. Väestönkasvu pikkuhiljaa muodostaa Afrikasta maanpäällisen helvetin, jonka väestö pyrkii pois hinnalla millä hyvänsä. Meri on etelässä, lännessä ja Idässä näille neekereille. Koillisessa on muutama arabidiktatuuri, joilla ei ole mitään tarjottavaa näille ihmisille. Ainoa suunta mihin he voivat suunnata on pohjoinen eli Eurooppa.

Voi olla että Eurooppa kohtaa koko maailmanhistorian tai Modernin ajan suurimman kansainvaelluksen. Eurooppaan päästyään nämä neekerit ja ählämit syrjäyttävät paikallisen populaation muutamassa sadassa vuodessa. Miksi ? He synnyttävät usein tuplasti lapsia verrattuna kantaväestöön. He synnyttävät jopa kymmenen vuotta aikaisemmin kuin kantaväestö. Heitä on jatkossa tulossa miljoonia joka vuosi etelästä ja kaakosta Eurooppaan.

Tarkastellaan tarkemmin suurimman afrikkalaisen vähemmistömme somalien määrän kehitystä pääkaupunkiseudulla. Neuvostoliiton romahduksen jälkeen somaleja alkoi tulla mm. Moskovasta Suomeen aluksi joitakin satoja. Muutamassa vuodessa heitä oli jo pari tuhatta. Tällä hetkellä somaleja on pääkaupunki seudulla n. 10 000. Tämän lisäksi perheen yhdistämisjonossa on n. 9000 somalia. Voidaan arvioida somalien määrän kymmenekertaistuneen pääkaupunkiseudulla reilussa kahdessakymmenessä vuodessa. Somalien määrän kasvu on lähes eksponentiaalista, johtuen mm. loputtomista resursseista, joita hyvinvointiyhteiskuntamme heille ojentaa. Loputon määrä ruokaa, puhdasta vettä, lääkkeitä, palvelevia sossutätejä, asuntoja on johtanut pienimuotoiseen somalien väestöräjähdykseen Itä-Helsingissä. Somaliassa taudit, sota, pula ruuasta ja vedestä tehokkaasti rajoittaa väestöräjähdystä.

Omien yksinkertaisien matemaattisien mallien mukaan, joita osaan rakentaa ylemmällä luonnontieteelisellä korkeakoulututkinnolla arvioisin somaleja olevan pääkaupunkiseudulla vuonna 2050 jossain 50 000-80 000 välillä. Olen lähes sataprosenttisen varma että tämän vuosisadan lopulla pelkästään somaleja on pääkaupunkiseudulla reilusti yli 100 000 kpl:tta. Heitä voi olla silloin jopa lähes 200 000.

Tähän sitten lisätään päälle muut afrikkalaiset mamut ja muslimit lienee Helsinki aivan toisenlainen demografialtaan, moraaliltaan, käytöstavoiltaan, siivoltaan jne kuin mihin suomalainen yhteiskunta on aikaisemmin perustunut.

Olen lukenut Jussi Halla-Ahon kirjoituksia ja vakuuttunut niiden logiikasta. Tosin pahoin pelkään että Halla-Aho ei ole realisti vaan optimisti mihin suuntaan rakas pääkaupunkimme kehittyy. Tilanne lienee monikulttuurisuuden suhteen jatkossa paljon pahemmassa jamassa kuin Halla-Aho on visioinut. Juuri pääkaupunkiseudulle ja elinvoimaisimmille alueilleimme Suomessa suuntaavat humanitaariset maahanmuuttajat hakemaan lisääntymispaikkaa eloonjäämisen epätoivoisessa taistossa.

Halla-Aho on blogissaan ehdottanut humanitaaristen mamujen hajasijoittamista ympäri Suomea aina Kepulandian pimeimpiin kolkkiin saakka. Idea on ainutlaatuisuudessaan suorastaan nerokas. Sen sijaan että humanitaarisia mamuja roiskittaisiin pitkin Helsinkiä, Vantaata ja Espoota löytyy Kepulandiasta loputon määrä halpoja asuntoja, halpoja palveluja. Tällä Halla-Ahon ehdotuksella torjumme ghettoutumista parhaimmalla mahdollisella tavalla. Kepu puhuu aina vaaliohjelmissaan hajasijoituksen puolesta. Olisiko nyt aika hajasijoittaa  pääkaupunkiseudun humanitaariset mamut ympäri Suomea tasaisesti aivan kuten siirtokarjalaiset aikoinaan.

Vaalit tulossa. RKP ja Vihreä ulos hallituksesta ja Persut sisään. Toivoa sopii että sisäministeriö ja maahanmuuttoministerin posti miehitetään luotettavilla perussuomalaisilla voimilla. Ensiksi ko. ministeröt on perattava Thorsin, Halosen ja Viljasen monikultturisuusintoilijoista. Tai käytännössä heidät on vain ohjattava sivuraiteelle päätöksenteon kovasta ytimestä.

Maahanmuuttopolitiikan on vaalien jälkeen ohjauduttava Kanadan, Yhdysvaltain ja Australian käytännöille mieluiten hiukan vielä tiukennettuna.

Tietysti vaalien jälkeen toivon maahanmuuttopolitiikan tiukkenemisen lisäksi isoja leikkauksia kehitysapuun ja pakkoruotsin kitkemistä lasten lukujärjestyksistä.

No niin. Siinä se oli ensimmäinen oksennukseni blogin muodossa.

Hyvää kevättä kaikille.